ogród uprawa natura – Jakość jest dla nas najważniejsza, dlatego warzywa, a przede wszystkim papryczki chili uprawiamy w naszym ekologicznym ogrodzie. Do pielęgnacji plonów używamy tylko naturalnych nawozów.
pasja tworzenia dobrych rzeczy-… A tak naprawdę nie mogliśmy już dłużej wytrzymać dużej zawartości octu oraz soli w przemysłowych ostrych sosach, dlatego sami zaczęliśmy tworzyć własne receptury. W roku 2018 obrendowaliśmy własną markę pod nazwą PanDemonic.
doświadczenie w branzy
chec dzielenia sie
milosc do ostrosci
Nasze sosy wytwarzane są z ok. 35 rodzajów papryczek chili t.j.: Cayenne, Pepperoni, Tabasco, Chiltepin, Black Pearl, Turkish i Thai chili, Bishops Crown, Scotch Bonnet, Habanero, Naga Jolokia, Trinidad Scorpion czy Carolina Reaper.
Staranne dobierane przyprawy wzbogacają smak a odpowiednio skomponowane warzywa i owoce odgrywają dużą rolę w całej kompozycji.
Nasze produkty wytwarzane są na ziemi bańskiej i ze starannością ekologicznie uprawiane. Jesteśmy dumni z naszych upraw oraz naszego dziedzictwa narodowego tak jak i pochodzenia!
Nasze produkty komponujemy wyłącznie z produktów roślinnych.
Oddajemy się w całości naszemu produktowi, ponieważ wiemy jakie to jest ważnie aby zrobić dobry produkt potrzeba dobrych składników.
Ważne jest to, że nasze sosy mają wyłącznie polskie produkty i oraz polskie smaki wzbogacone odrobinę o przyprawy, które od wieków gościły na naszych stołach.
Polska firma produkująca przetwory, których wspólnym mianownikiem są papryczki chili.
W naszej ofercie znajdziecie nie tylko sosy o różnej intensywności, ale także musztardy, pikle i inne przetwory.
Nasze produkty wytwarzane są z ok. 35 rodzajów papryczek chili takich jak Cayenne, Pepperoni, Tabasco, Chiltepin, Black Pearl, Turkish i Thai chili, Bishops Crown, Scotch Bonnet, Habanero, Naga Jolokia, Trinidad Scorpion czy słynna Carolina Reaper.